Tidenes oreokake??

Anbefaler denne deilige oreokaken som er søt, og litt syrlig på samme måte?? lykke til??

Du kan sette ut smøret i god tid, sånn at det blir romtemperert, det skal ikke smeltes??

BUNN:

300 g oreokjeks

100 g mykt smør

OSTEKREM:

200 g kremost(philiadelfia!

2,5 dl melis

1 boks kremfløte

ca 50 g oreokjeks, grovt hakket

SJOKOLADEMOUSSE:

1 pakke lys sjokolademousse(toro)

3 dl melk

ca 50 g oreokjeks, grovt hakket

PYNT:

Oreokjeks

Smeltet mørk kokesjokolade

Bunnen: ha kjeksen i en foodprosessor sammen med smøret, kjør gil en jevn masse og ha den i en kakering som du setter direkte på et kakefat. Trykk massen godt ned og sett bunnen i kjøleskapet mens du lager ostekrem??

Ostekremen: bland kremosten med melis og rør godt slik at osteblandingen blir kremete. Pisk kremfløten til krem og vend forsiktig inn i osteblandingen. Ha i underkant av 2/3 av ostekremen på bunnen. Oppbevar resten av ostekremen kaldt. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i ostemassen. Settes i kjøleskapet i ca 30 min.

Sjokolademoussen: lag sjokolademousse etter anvisning på pakken. Smør forsiktig sjokolademoussen over ostekremen. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i moussen. Settes i kjøleskapet i 30 min.

Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. Ha over biter med haggede oreo til pynt. Settes i kjøleskapet minst en time. Smelt litt mørk sjokolade og ringle den litt over kaken. Eventuelt kan du ringle over litt sjokoladesaus rett før servering??????

SERVERES MED KAFFE????

Én kommentar

Kamilla Haaland

24.08.2014 kl.13:56

Nam!

Caroline

24.08.2014 kl.14:25

Åhh nam!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits