Tidenes oreokake??

Anbefaler denne deilige oreokaken som er st, og litt syrlig p samme mte?? lykke til??

Du kan sette ut smret i god tid, snn at det blir romtemperert, det skal ikke smeltes??

BUNN:

300 g oreokjeks

100 g mykt smr

OSTEKREM:

200 g kremost(philiadelfia!

2,5 dl melis

1 boks kremflte

ca 50 g oreokjeks, grovt hakket

SJOKOLADEMOUSSE:

1 pakke lys sjokolademousse(toro)

3 dl melk

ca 50 g oreokjeks, grovt hakket

PYNT:

Oreokjeks

Smeltet mrk kokesjokolade

Bunnen: ha kjeksen i en foodprosessor sammen med smret, kjr gil en jevn masse og ha den i en kakering som du setter direkte p et kakefat. Trykk massen godt ned og sett bunnen i kjleskapet mens du lager ostekrem??

Ostekremen: bland kremosten med melis og rr godt slik at osteblandingen blir kremete. Pisk kremflten til krem og vend forsiktig inn i osteblandingen. Ha i underkant av 2/3 av ostekremen p bunnen. Oppbevar resten av ostekremen kaldt. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i ostemassen. Settes i kjleskapet i ca 30 min.

Sjokolademoussen: lag sjokolademousse etter anvisning p pakken. Smr forsiktig sjokolademoussen over ostekremen. Stikk grovt hakkede oreokjeks ned i moussen. Settes i kjleskapet i 30 min.

Fordel resten av ostekremen over sjokolademoussen. Ha over biter med haggede oreo til pynt. Settes i kjleskapet minst en time. Smelt litt mrk sjokolade og ringle den litt over kaken. Eventuelt kan du ringle over litt sjokoladesaus rett fr servering??????

SERVERES MED KAFFE????

n kommentar

Kamilla Haaland

24.08.2014 kl.13:56

Nam!

Caroline

24.08.2014 kl.14:25

hh nam!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits